Kulkuri-uutuudet

Kaikki Kulkuri-uutuudet ovat mukana uudessa tietokantapäivityksessä 2017.

Web Kauppa

Tämänpäivän ratkaisu korttisaldon omatoimiseen maksuun ja lataamiseen. Ei vaadi salinpitäjältä mitään toimintoja sen jälkeen kun ominaisuus on teille kerran asennettu. Kulkuri-asiakas vain ostaa haluamansa lataustuotteen salin kotisivun kautta omassa verkkopankissa ja lisäsaldo on heti käytettävissä. Myös muu tuotemyynti mahdollisuus !

Postari

Nopeaan asiakasviestintään tarkoitettu e-mail viestiominaisuus on nyt myös Kulkurissa. Viesti tavoittaa asiakkaat sähköpostilla nopeasti ja salinpitäjät voivat hyödyntää ryhmätekstiviestiä Kulkuriohjelman kautta, jos esim. tunnin vetäjä ei pääse tulemaan tai tunti on jo täynnä.

Tekstari

Nopeaan asiakasviestintään tarkoitettu SMS-viestiominaisuus tulee Kulkuriin 2018. Tekstiviesti tavoittaa asiakkaat sähköpostia nopeammin ja salinpitäjät voivat hyödyntää ryhmätekstiviestiä Kulkuriohjelman kautta, jos esim. tunnin vetäjä ei pääse tulemaan tai tunti on jo täynnä.

Uuden sukupolven RfidKulkuri 2017

Uuden sukupolven RfidKulkuri 2017 toimii selainpohjaisesti, eri selaimilla, paikasta riippumatta!

Täysin uudella tietokannalla toimiva Kulkuri mahdollistaa mm. värien, fonttien ja tekstin muokkauksen myös Web-ajanvarausjärjestelmäämme.

Kulkuri Time Line integraatio

Tämä lisäominaisuus laajentaa Kulkurin myös myynnin tuen työkaluksi mm. tarkennettujen asiakasmerkintöjen ja asiakasraportoinnin avulla. Käytettävissä 2018 v. alussa!

Kulkuri Video

Videoissa käytämme nykypäivän tekniikkaa, Windowsin käyttöjärjestelmästä riippumatonta IP- eli sisäverkkovideokameraa ja USB-kameraa.

Uusittu Kassa-ohjelma

Mahdollistaa tuotetietojen muokkauksen tuoteryhmiin, jolloin haku nopeutuu. Maksut myös useammalla maksutavalla. Maksutapahtumat voidaan myös kuitata maksutavan mukaisesti, jolloin kassan seuranta selkeytyy. Lisäksi kassaohjelmamme tulostaa nyt myös vakiokokoisen kassakuitin. Kassaohjelmalla voi myös ladata Liikuntaseteleistä laskutukseen Laskutussaldoa, joka veloittuu automaattisesti seuraavien laskujen myötä.

Sähköinen ajanvarauskirja Aikuri

Aikuri on saanut päiväkäyttönäkymän viikko- ja kuukausinäkymien rinnalle. Vakoiaikavuoroissa voidaan kertatoiminnolla varata useita peräkkäisiä tunteja.

Laskutus

Uutuutena olemme integroineet laskutuksen RopoKapital järjestelmään, jolla hoituu kuukausittain toistuvan, paperi-, verkko- ja sähköpostilaskujen lähetykset ! Ropo hoitaa vakiolaskutuksen, reskontran valvonnan, karhuamisen ja myös perintätoimet, teille yhtenä palveluna. Erittäin edullisesti!

Muut ohjelmat

Elämme jatkuvassa tuote- ja ohjelmistokehityksessä, joten ohjelmistopäivityksiä tulee useamman kerran vuodessa. Kysy meiltä lisää uusimmista versioista.