Laskuri - laskutus ja kassa

Laskutus

Laskuri on kulkurin asiakasrekisteriä käyttävä taloushallintaohjelma, jossa muodostetaan tuote- ja asiakasrekisterin perusteella laskupohjat ja laskutulosteet.

Laskurilla voidaan hoitaa kätevästi yrityksen kaiken laskutuksen, osto- ja myyntireskontran ja kirjanpidon listaukset ALV-laskentaa varten.

Laskutus on integroitu Ropo Kapitalin laskutus ja perintä palveluun

Salilla syötetään asiakkaan laskutustiedot ja ne lähetetään haluttuina päivinä sähköisesti Ropo palveluun. Sieltä laskut lähetetään samana päivänä, halutussa lasku muodossa suoraan asiakkaalle.

Ropo valvoo suorituksia ja pitää yllä reskontraa, lähettää tarvittavat muistutukset ja hoitaa tarvittaessa perinnän. Kaikki kuuluvat samaan sopimuspakettiin. Ropo tilittää suoritukset päivittäin tilillenne alkuperäisen viitteenne mukaan, jolloin myös Laskutuksen omaa reskontra on käytettävissä. Laskutus ja perintä palkkioita ei vähennetä suorituksista.

Kassa

Kassa –ohjelmallamme voidaan hoitaa yrityksen päivittäiset kassatoiminnot. Sillä on helppo seurata, kulkurin korttilatauksien kirjautuminen myös maksutapahtumaksi!

Kassaohjelmalla voitte myös syöttää liikuntaseteli sadon suoraan asiakkaan laskutussaldoksi, joka vähenee aina seuraavan laskun mukaan täysin automaattisesti.