Kulkuri kulunvalvonta

Uudistunut WebKulkuri kulunvalvontajärjestelmä

WebKulkurissa Nyt mm. Verkkokauppa live saldolataus korteille. Laskutus integrointi Ropo laskutus ja perintäpalveluun. Liikuntasetelisaldon automaatti veloitus tulevilla laskuilla!

Kulkuri kulunvalvonta on erityisesti liikuntapaikkoihin suunniteltu kulunvalvonta- ja asiakastietojenhallintajärjestelmä, jossa kulunvalvonta ja tilastointi kirjautuvat RFID-lukujärjestelmällä tietokantaan. Järjestelmässä kulkijalle määritellään halutut oikeudet.

Järjestelmä sisältää

- Liikuntapaikkojen tarpeisiin suunnitellun selkokäyttöisen ohjelmiston

- Kaikki tarvittavat tilastotiedot käynneistä, vapaasti valittavassa tallennusmuodossa

- Mahdollisuuden ”vapaaseen” tilastointiin jossa voidaan mm. laittaa Yritys maksamaan osittain työntekijänsä salimaksut vapaasti valittavin osuuksin.

- Vapaasti valittavan ovenaukaisuajastusjärjestelmän

- Erilaisten asiakas- ja aikaryhmien vapaan koordinoinnin

- Saldokorttiominaisuuden

Järjestelmän kuvaus:

Kulkuri on vapaasti valittava ovien- ja laitteistojen ohjausjärjestelmä. Järjestelmä on Windows-pohjainen, toimii W7 ja W10 käyttöjärjestelmillä.

Järjestelmän antamalla reletiedolla voidaan ohjata erilaisia toimintoja, kuten sähkölukot, sähköiset oven aukaisulaitteet, solariumlaitteet, hieromatuolit, erilaiset ajastetut kuntosalilaitteet kuten infrapunasauna jne.

Perusjärjestelmässä tietokanta on serverikoneella, johon muut mahdolliset tietokoneet liittyvät verkon kautta, joko salattuna tai avoimena yhteytenä. Kortinluku- ja kamerajärjestelmä kytketään paikalliseen tietokoneeseen.

Kulkurijärjestelmä ei vaadi tietokoneelta mitään erityisominaisuuksia tai -ohjelmia. Kaikki tarvittavat ohjelmat ja laitteisto tulee Kulkurin ohjelmatoimittajalta.